Putovní pohár v Srchu 23.6.2012

Předposlední červnový víkend jsme v plné polní vyrazili na neligovou soutěž do Srchu – ke dvěma chlapským týmům se tentokrát daly v plné sestavě dohromady i holky (s naší morašickou stálicí na pravém proudu samozřejmě). Kromě klasických útoků, jejichž časy se sčítaly, byl v plánu i boj o pohár za nejrychlejší záda.

Holky k velké radosti strojnice a k velkým obavám na hrotech poprvé dostaly důvěru a běžely s novou mašinou. Obavy se ale nenaplnily, Naděžda přežila a povedly se dva vyrovnané útoky za 21,54 a 20,82. V součtu to sice na holky z Rohovládové Bělé o půlvteřinku nestačilo, ale to nám na radosti rozhodně neubralo – zejména ne na Andrejčině, která coby megamarod letos běžela první útok 😉

Klučičí áčko mělo soutěž taky moc pěkně rozběnutou – v prvním útoku se konečně s Naděždou dostalo nadostřel 20s hranici, přesněji 20,23 a zavládla velká spokojenost. Co ale čert nechtěl, při druhém útoku nám mistr košíček udělal potřetí v řadě tu samou botu – pan savec už by mohl psát romány o tom, jak těžko se nalejvá s košem nad hladinou… A tak z toho v součtu byla nepopulární bramborová pozice. Bez poháru ale kluci domů nejeli. B-team s podporou pánů z Morašic předvedl dva vyrovnané útoky za 21,40 a 22,10 a odvezl si kromě poháru za 3.místo i nějakej ten soudeček.

Do soutěže o nejrychlejší záda, kdy se plnilo jedno béčku, jsme vyslali hned tři bandy. Nejdřív se předvedly holky – za12.20 se vůbec nemusely stydět a sklonit se před nimi muselo i pár mužských teamů. Béčko kluků (s proudařem na savci) ostudu s 11,.. taky neudělalo. Áčko s 10,26 dlouho vedlo, ale nakonec klukům z Hrobic s luxusními 9 a nějaký drobný podlehlo.

Toť vyčerpávající zpráva … na tu z morsteleckých oslav na Rychtářfestu se ptejte řidiče 😉

Fotečky TADY

Příspěvek byl publikován v rubrice Ze závodů. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.