Srch – 18.9.2010

V sobotu 18.9. jsme se opět po dvou a půl měsících (někteří z nás mají a budou mít minulou soutěž dost poctivě v paměti vyrytou) vydali do Srchu – čekal nás XI. ročník Memoriálu Františka Češky a VII. ročník Putovního poháru starostky obce Srch.  Před sebou jsme tedy měli dva útoky (2B, průstřik), přičemž do memoriálu se počítal součet obou časů a do poháru ten nejlepší z nich…

Holky tentokrát nebyly kompletní (tímto děkujeme Petře z Hrobic za bravurní práci na stroji). Ačkoli se jim první útok moc nevyvedl a trošku povoraly místní fatbalové hřiště, ve druhém bylo všechno napraveno a nakonec z toho bylo krásné první místo před Opatovicemi a Hrobicemi.

Kluci měli tentokrát pekelnou smůlu – v prvním útoku útočili na bednu časem 19,62, ve druhém se však rozpojilo vedení a tak zbyly jen oči pro pláč a třetí místo v poháru uteklo o dvě setiny (!!!)

Výsledky

  • Ženy Memoriál: 39,19  a 26,85……1. místo
  • Ženy Pohár: 26,85……………………8.místo
  • Muži Memoriál: 19,62 a 30,50…….6.místo
  • Muži Pohár: 19,62……………………..4.místo

Celé klání uzavřela soutěž o „nejrychlejší zadek“, ve které se ale ani jedné trojici nezadařilo…všechna první místa putovala nakonec do Rokytna.

Aby toho nebylo málo, velká část týmu po náročném odpoledni ani málem nedorazila domů poté, co stávkoval klíč v zapalování Avie 😉

Fotečky a videa budou, až bude USB kabílek ke kameře 😉

Příspěvek byl publikován v rubrice Kronika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.